
Ingrediënten
- 120 ml (1/2 kopje) boter
- 2 theelepels gedroogde basilicum, fijngesneden
- 2 theelepels citroensap
- 1 1/4 theelepel knoflookpoeder
- 3/4 theelepel gekruid zout
- 220 g fettuccine of capellini (gekookt en uitgelekt)
- 360 ml (1 1/2 kopje) broccoli (knapperig gekookt)
- 3 eetlepels walnoten (gehakt)
- Verse, geraspte Parmezaanse kaas
Bereiding
- Smelt de boter in een grote steelpan.
- Voeg basilicum, citroensap, knoflookpoeder en gekruid zout toe en roer goed.
- Voeg fettuccine, broccoli walnoten toe.
- Meng goed en wok om de fettuccine te bedekken.
- Voeg na het wokken de verse, geraspte Parmezaanse kaas toe en het gerecht is klaar.
Voor dit recept is gebruikgemaakt van het Wikibooks-artikel ‘Cookbook:Garlic Parmesan Pasta‘, dat is uitgebracht onder de Creative Commons Attribution-Share-Alike License 3.0.